NAVIGERING

close
close
Start / Utställare /

Black Hill / WSI Reklamgrossisten

Välkommen till Black Hill / WSI Reklamgrossisten

Black Hill / WSI Reklamgrossisten

Black Hill är ett varumärke med höga kvalitetskrav och finns i produktsegmenten väskor, ryggsäckar, kepsar och mössor. Vi designar alltid våra produkter med användarens behov i fokus och hög funktionalitet är en självklarhet för oss. Innovativa lösningar, god design och snygga detaljer har varit vårt signum ända sedan starten 1983.

Vi jobbar hela tiden med produktutveckling och alla våra produkter är designade av vårt erfarna designteam i Sverige. Vi har ett nära och långt samarbete med våra producenter vilka vi årligen besöker. Hållbarhet och miljö är viktigt för oss och vi vill att våra produkter ska hålla för att användas flitigt under en lång tid för att på så sätt vara ett hållbart val som tar hänsyn till miljö och människa.

I linje med detta ligger vi långt fram gällande miljövänliga material. Allt material till våra produkter genomgår tester för att säkerställa att de lever upp till våra högt ställda krav. Idag tillverkas alla Black Hill-väskor med Green Line certifiering. Det innebär att produkterna produceras utan kemikalier från EU’s ”Kandidatlista” (SVHC – Substances of Very High Concern) i REACH. Många av dessa ämnen är tillåtna men Green Line innebär att de är borttagna även om de är tillåtna.

Vår verksamhet består till omkring hälften av lagerförsäljning och andra hälften består av specialdesign/trading.

Trading.
Vi hjälper även våra kunder med specialdesign – från idé till färdig. Vi har mer än 30 års erfarenhet av specialtillverkade produkter. Självklart tar vi fram mycket mer än bara väskor, mössor och kepsar. Exempel kan vara klockor, paraplyer, fotbollar, sweatshirts, badlakan, logomattor, supportermössor och halsdukar, multiwear och mycket annat.
Hör av dig till oss så hjälper vi dig!
WSI Reklamgrossisten / Black Hill

Besöksadress: Backegårdsvägen 1, 45930 Ljungskile

Telefon: 0522-29060

E-post: info@blackhill.se

Hemsida: www.blackhill.se

Läs mer keyboard_backspace
Start / Utställare /

Black Hill / WSI Reklamgrossisten