NAVIGERING

close

Alla utställare

85 Stycken

ACG Nyström

Älvsborgsleden 7

ACG Nyström AB tillför värde i hela den textila processen, från produktutveckling, teknisk design och tillskärning till sammanfogning med sömnad och andra tekniker samt förädling med hjälp av brodyr och textiltryck. Kort och gott, vi hjälper våra kunder att bli bättre och mer konkurrenskraftiga i hela den textila utvecklings-/produktionsprocessen.

Vi har under de senaste åren utökat vårt sortiment med högkvalitativa lösningar för märkning, identifieringslösningar för skyltar, dekaler och olika typer av hårda produkter både för konsument och industri.

Vi arbetar uteslutande med världsledande varumärken som delar vår vision om att erbjuda banbrytande teknik med en service som överträffar våra kunders förväntan. Vi har en serviceorganisation i världsklass och våra tjänster innefattar bland annat konsultation, installation, utbildning, service och support.

ACP Systems

Adelante i Sverige

FORTSÄTT! Eller Adelante som man säger på Spanska. Det är precis vad vi gör! Vi FORTSÄTTER att leta nya produkter som ska tilltala smaklökarna. Vi FORTSÄTTER att sätta miljön i fokus och hålla oss till ekologiska produkter i största möjliga mån, vi FORTSÄTTER också att gynna lokala producenter i stor utsträckning och vi försöker att hela tiden komma med nya spännande produkter som ska väcka nyfikenhet och intresse utan att göra avkall på kvaliteten. Intresset för matlagning och bra råvaror har under de senaste åren exploderat och hemmakocken har blivit allt mer kräsen. Därför eftersträvar vi att sälja och lagerföra produkter som motsvarar dessa krav och förväntningar. Vilket betyder att vi kanske inte kommer vara billigast men vi är stolta över vad vi kan erbjuda.

Adelante´s varumärken består idag utav;

– Olivolja och vinäger från Portugisiska varumärket Herdade do Esporão
– Svenskproducerade och ekologiska kolonial varor från IN10SE – kan profileras från 50st
– Balsamvinäger från Italienska området Modena och klassiska producenten Sapore
– Chokladdragerade nötter och lakrits från Svenska producenten Narr
– Tomatbaserade färdiga såser från prisbelönta Engelska Sauceshop – endast naturliga ingridienser!

Vårt sortiment lagerförs i Jönköping och säljs via utvalda återförsäljare

Enjoy!

Adwater

Åke Nordahl

Anda Present

Aqua Visibility

Arrangör PWA

PWA arrangerar Nordic Profile Fair Hybrid i samarbete med Elmia och Onlinemassan.com. Medlemmarna i PWA arbetar som grossister inom produktmediabranschen och det är ett krav att medlemmarna följer de regelverk som gäller för producentansvar. PWA arbetar för att förbättra medlemmars ekonomiska och affärsmässiga intressen. 

Badge4U

Baseballjackor Sverige

BIC Graphic Europe

Black Hill / WSI Reklamgrossisten

Backegårdsvägen 1, 45930 Ljungskile

Black Hill är ett varumärke med höga kvalitetskrav och finns i produktsegmenten väskor, ryggsäckar, kepsar och mössor. Vi designar alltid våra produkter med användarens behov i fokus och hög funktionalitet är en självklarhet för oss. Innovativa lösningar, god design och snygga detaljer har varit vårt signum ända sedan starten 1983.

Vi jobbar hela tiden med produktutveckling och alla våra produkter är designade av vårt erfarna designteam i Sverige. Vi har ett nära och långt samarbete med våra producenter vilka vi årligen besöker. Hållbarhet och miljö är viktigt för oss och vi vill att våra produkter ska hålla för att användas flitigt under en lång tid för att på så sätt vara ett hållbart val som tar hänsyn till miljö och människa.

I linje med detta ligger vi långt fram gällande miljövänliga material. Allt material till våra produkter genomgår tester för att säkerställa att de lever upp till våra högt ställda krav. Idag tillverkas alla Black Hill-väskor med Green Line certifiering. Det innebär att produkterna produceras utan kemikalier från EU’s ”Kandidatlista” (SVHC – Substances of Very High Concern) i REACH. Många av dessa ämnen är tillåtna men Green Line innebär att de är borttagna även om de är tillåtna.

Vår verksamhet består till omkring hälften av lagerförsäljning och andra hälften består av specialdesign/trading.

Trading.
Vi hjälper även våra kunder med specialdesign – från idé till färdig. Vi har mer än 30 års erfarenhet av specialtillverkade produkter. Självklart tar vi fram mycket mer än bara väskor, mössor och kepsar. Exempel kan vara klockor, paraplyer, fotbollar, sweatshirts, badlakan, logomattor, supportermössor och halsdukar, multiwear och mycket annat.
Hör av dig till oss så hjälper vi dig!
WSI Reklamgrossisten / Black Hill

Borgstena of Sweden

Kronägsvägen 3, 513 70 Borgstena

Vår historia började 1999 med en idé om att sprida goda budskap
i kombination med riktigt bra godis. Vi värdesätter att skapa reklam som inte stör
utan som berör, och vi tror att information når fram till hjärtat bäst genom magen.
Därför hjälper vi företag att sprida sina budskap på något av det bästa som finns
– Godis skapat med kärlek.
Vi sätter stort värde i att leverera choklad och konfektyr av högsta kvalitet
och med minsta möjliga avtryck på vår miljö. När det gäller vår egen konfektyr
arbetar vi i största möjliga mån med lokala leverantörer och råvaror.
Vår egen choklad är småskaligt tillverkad i vår chokladfabrik i Borgstena
och chokladråvaran är alltid spårbar genom Cacao-Trace, vilket innebär att
du som kund hos oss bidrar till en hållbar kakaoförsörjning och bättre
villkor och arbetsförhållanden för kakaobönderna.
I vårt tryckeri hjälper vi dig att sprida ditt goda budskap.
Snabbt och smidigt trycker vi din profil på våra fina förpackningar
– En perfekt gåva som gillas av alla.

Bosscher International

Bottle Promotions

Brectus Sweden

Candab

Bävergatan 8, 261 44 Landskrona

Candab startades som ett ballongtryckeri 1946 men har idag många andra produktområden för att skapa stämning till olika event och festligheter. Bland annat vimpelspel, flaggor, popuptält, beachflaggor såpbubblor och mycket mer. Kom gärna in och titta.

Cavalet

Cottonland

CTM Group

CTWO Products

Custom Labels

Dahlander Marking

Dalarnas Paraplyfabrik

DesignFoodWorld

DLRS Kreativ Design

Elmia

Emballator Mellerud

Box 83, 464 22 Mellerud

Vi har utvecklat, designat och formblåst sportflaskor sedan 1983 och är norra Europas ledande tillverkare. Våra flaskor används på arbetsplatser, av motionärer och av stjärnor på de största arenorna. Det gör sportflaskor och vattenflaskor till en attraktiv produkt i ditt varumärkesarbete. Produkterna tillverkas i våra fabriker i Sverige som drivs av grön el från vatten och vindkraft. Vi erbjuder våra produkter i traditionell HDPE, soft och bioplast. Vi tillverkar sport- och vattenflaskor som värnar om en sund miljö och en hållbar livsstil.

Eurosweet

Exakta Brandhouse

ExpoGraf CardKeep

Falk&Ross

Folier Sverige

Fruit Distribution

Tredenborgsvägen 16, Sölvesborg

Om Fruit Distribution
Vår favoritfras.
Vi löser det!

Vår affärsidé och lite till.
Vi lagerför, distribuerar, förädlar och marknadsför internationellt välkända varumärken till den skandinaviska profil- och reklammarknaden.
Vi har inga drömmar om att spela huvudrollen utan trivs väldigt bra med att se till att stjärnorna glänser. Vi framhäver våra varumärken och det gör vi verkligt bra. Det hymlar vi inte med.
Vi gör produkterna tillgängliga för dig som är kund hos oss och ger dig den service du behöver. Och vi är måna om att artiklar från alla våra varumärken håller god kvalitet och levereras både snabbt och säkert.

Vår historia.

Det var en gång en container med tröjor från Tanzania. Fruit Distributions historia började 1981 när två svenska affärsmän fick betalt i T-shirts av en kund med brist på kontanter. Tröjorna skeppades från Tanzania till Sverige och såldes men kvaliteten var inte bra. Halsmuddarna gick att riva bort som blad i ett kollegieblock.
Efter lite detektivarbete förstod de att det perforerade tyget berodde på trubbiga synålar. Affärsmännen såg till att läsa på om sömnad och konfektion och blev textilkonsulter på kuppen. De letade efter tröjor med bättre kvalitet, hittade Fruit of the Loom och fick rättigheten att sälja till den svenska profilmarknaden. Och på den vägen är det.
De båda affärsmännen var grundaren Lasse Strand och hans kompanjon Nisse. Företaget hette då Onexeno och sålde också handdukar, förkläden och tygväskor. Under en period distribuerade vi även till detaljhandeln men numera fokuserar vi på reklam- och profilmarknaden. 2006 tog vi söner över. Genom åren har det ena starka varumärket efter det andra lagts till i vår produktportfölj – Russell, Asquith&Fox, Stormtech och Beechfield är några exempel och vi letar ständigt efter fler kvalitetsprodukter till vårt sortiment. Vi vill utvecklas och växa och då behöver man riktigt bra folk. Det har vi. De senaste åren har vi vässat kompetensen i företaget och fokuserat på en hög servicenivå och snabba leveranser, bland annat genom satsningen på vår nya webbshop för återförsäljare – Fruit B2B. Det hoppas vi att du märker.

Miljö & Etik
Vi tar ansvar för att våra produkter tillverkas under rättvisa förhållanden och med minsta möjliga påverkan på vår miljö. Produkterna har certifieringar av olika slag, Öko-Tex, GOTS och WRAP är några av dem.

PRIVATE LABEL

SNABB LEVERANS UTAN VOLYMKRAV

Med hjälp av våra sömmerskor kan vi skapa produkter med dina kunders identitet. Våra Private label-produkter ligger i vårt befintliga lager och därför ställer vi inga volymkrav. Vi byter eller sätter i etiketter på artiklar i de flesta av våra produktkategorier – t-shirts, jackor, väskor, mössor osv. All produktion görs “in house” och det är därför som ledtiderna kan hållas så korta, oftast 1-2 veckor beroende på beställningens storlek. Etiketterna producerar vi gärna åt dig, men det går givetvis också bra att skicka egna etiketter till oss.
Sedan ett år tillbaka kan vi även erbjuda transfertryckning inne på vårt lager
HUR GÖR VI?

Vi plockar produkten från vårt lager och ger den till våra sömmerskor och transfertryckare. Vanligtvis sprättar de upp sömmen, tar bort den ursprungliga etiketten och ersätter den med din kunds. Flera varumärken har numera produkter utan märkning och vi möjligheten att erbjuda tröjor utan etikett. Dessa lämpar sig för kunder som föredrar att sätta transfertryck i nacken. Transfertryck gör vi även utanpå plaggen och fördelen med att ta transfern till vårt lager är uppenbar i snabbhet och säkerhet.

FLEXIBILITET

Varför binda pengar eller riskera att storleksfördelningen i lagret haltar? Vi kan hjälpa dig att förbättra flödet och få ett flexiblare arbetssätt. Små volymer, snabba leveranser, flexibilitet både vad det gäller produkter och färger. Och när det gäller design och lagerhållning.

Vi har många års erfarenhet av “private label” och jobbar med många kända butiker och stora profilföretag.

GTK Producent

Halmstads Handelshus

Headwear Scandinavia

House of Regalo

Hubbes Verkstad

ID® Identity

Indukta

Ingli Sweden

Mallslingan 7, Arninge Ind Område, 187 66 Täby

Ingli Sweden är en totalleverantör av reklam- & presentpennor. Med heltäckande sortiment, stor lagerhållning och eget tryckeri erbjuder vi många valmöjligheter och korta leveranstider. Vi är svensk agentur till några av de största penntillverkarna i världen och samarbetar med kända märken som Parker, Montblanc, Fisher Space Pen, Stilolinea, Maxema, BIC, Pilot & Ballograf. Ingli Sweden är certifierade enligt ISO9001:2015 / ISO14001:2015. Vi bedriver ett aktivt kvalitetsarbete med stort miljöfokus och har troligtvis marknadens bredaste sortiment miljöpennor. Med vårt koncept PenValue jobbar vi för att stärka produktmedias värde.

Intemporel

Jobman Texet

Kalma

Kalmar ProfilGross

Karamello

Roxtorpsgatan 18

Sätt smak på ditt företag med hjälp av Karamello

Karamello har 25 års erfarenhet av konfektyrmarknaden och vårt mål är att alltid leverera produkter av högsta kvalitet till våra kunder. Vi försöker alltid att överträffa våra kunders förväntningar och är stolta över vår unika flexibilitet då vi alltid ser till att möta alla kunders olika krav och preferenser. För oss är ingenting omöjligt!

Besök oss i vår monter A07:20.
Hur smakar Ert företag?

Kemikalieinspektionen

L-SHOP-TEAM Sverige

Borupvang 3, 2750 Ballerup, DK

L-SHOP-TEAM är en av Europas största B2B-textilgrossist inom promotion-, sport- och arbetskläder. Med fler än 120 varumärken och fler än 6.400 artiklar kan vi erbjuda ett stort sortiment och en märkesmångfald som nästan ingen annan har. Tack vare ett ultramodernt lager- och logistiksystem (och ett lager som mottsvarer storleken på 69 handbollsplaner) kan vi erbjuda bra produkttillgänglighet och leverans på kort tid. Vårt Customer Service team och online serviceerbjudanden säkrar våra kunder kompetent rådgivning – personligen & digitalt.

Besöka vort online Showroom: https://showroom.l-shop-team.eu/sv/ – Vårt säljstöd till dig – personligt & online!

Våra medarbetare i Customer Service står gärna till din tjänst för en personlig ”guidad tour” och rådgivning.

Lanyard.PRO – Lanyard factory

Lasertryck.se

Lynka

MEC Profil

Midocean

Stallbackavägen 24

På midocean hjälper vi företag och varumärken till en högre igenkänningsgrad genom smart produktmedia som är prisvärd, snabb och hållbar. Det är vårt sätt att utveckla branschen. Vi alltid nyfikna, har mod att förändra och brinner för vår sak. Vi vet att kunder uppskattar handlingskraft och snabba beslut, men också innovation och proaktivitet. Eftersom vi anammar öppenhet betyder det att vi delar information och gör den lättillgänglig. Det innebär att du hittar testrapporter, certifikat och vårt miljöengagemang på vår hemsida. Välkommen till oss på midocean.

MIIEGO Audio

MPH Headgear

Musmattor.com

https://musmattor.com/

Neutral®.com

Vesterbrogade 149, 1620 Copenhagen V

Welcome to the world of Neutral®. It’s a place where we believe it’s okay to make certified clothing. There are so many good stories to share and we try to do just that throughout this stand. Being sustainable is okay. Certified okay!

CERTIFIED RESPONSIBLITY™
All Neutral® products are manufactured and certified according to the highest social, ethical and environmental standards in the world. Defined and monitored by independent organizations, they guarantee that every single Neutral® product is made with true regard for people and planet all the way from cotton field to final product.

With 100% commitment to certified clothing, we can improve our planet, make workers healthier, and give farmers hope. That’s okay!

Magnus Jonasson SE, NO,
magnus@neutral.com
+46 709 181850

Nordiska Textilakademin

Nordiska Textilakademin erbjuder yrkesutbildningar som ger den textila kompetensen som branschen efterfrågar. Företag i branschen är ständigt i behov av yrkeskunniga och välutbildade personer. För att lyfta textilbranschens utveckling erbjuder Nordiska Textilbranschen textila yrkesutbildningar. Elin Peterson som är kursutvecklare och ämnesledare i textila cirkulära processer besöker mässan den 18 januari för att föreläsa om hållbarhet i PWA lounge LN01:01 klockan 12.00. Om du är en digital besökare sänds föreläsningen även LIVE eller så kan du titta på den i efterhand i vår VIDEOGRAF!

Offason

Paul Stricker

Penhouse Nordic (Ritter Pen)

Perma Press

PF Concept

Götaforsliden 13, 43134 Mölndal

PF Concept ingår i Polyconcept-koncernen med dotterbolag på fem kontinenter. PF har säljkontor i alla Europas länder och i Sverige finns vi i Stockholm och Göteborg. Den lokala närvaron säkerställer bästa möjliga kundservice. PF är den naturliga helhetslösningen med över 10 000 artiklar, i Polen och vår egen tryckerianläggning.

Allt från prisvärda giveaways specialdesignade för märkning till minnesvärda gåvor från egna varumärken. Utöver detta erbjuder vi även starka kända varumärken som Camelbak, Parker, Moleskine, Thule m.fl.

Vi har även vårt egna premium varumärke ELEVATE med en färgkoordinerad textilkollektion med snabb branding service.

PF Store är vår kvalitativa web där du bl.a. kan förenkla hela logoprocessen och placera din order online snabbt och smidigt.

PR Tryck

Prident

Prodir

PTS Askeroth

Quickbutton Badges

Sagaform

Sandex

Scandinavian Design Group West

Senator

Spelkortsförlaget

Sunwill

Swedish Innovation & Sales

Tactic Sverige

Tee Jays

TEE JAYS has made essential basics since 1976. We design classic, fashionable basics for the modern man and woman, inspired by our Danish roots and made with love of simple design and high-quality textiles, which will last for years and years. At TEE JAYS we recognize the huge responsibility we hold as a fashion wholesaler. We need to act to help create a positive impact and promote a more sustainable way of producing clothes. Therefore, we have clothing made in organic cotton and recycled fabric.

Tipe Produkter

Trading Gifts Sweden (Tings)

Undercover Scandinavia

UniGraphics

Vrigstad Flaggor & Expo

Z-Reklam

Zebro International